Print Icon
 


Tisztelt !

   

Megújul honlapunk!

  • Több termék leírás és műszaki specifikáció
  • Kiemelt termékeinkhez kapcsolódó videók
  • Azonnali kapcsolat a Csevegő ablak használatával értékesítési és műszaki kollégáinkhoz

Új honlapunk kialakításánál célunk a minél teljesebb terméktájékoztatás, valamint az átlátható, könnyen kezelhető struktúra kialakítása volt. Helyet kaptak beszállítóink új termékei és termékcsoportjai. Lényegi változásokat az alábbi menüpontokban fognak találni:


Termékek

Külön menüpontban kapnak helyet termékeink, ahol jól struktúráltan találják meg a szükséges információkat, letölthető anyagok formájában is.

 

Megoldások

Itt a kiemelten kezelt ipari szegmensekben használt megoldásokról találnak részletesebb információkat esettanulmányok és megoldásleírások formájában.

 

Hírek

Jelenleg, aktuális és korábbi hírleveleinket találhatják meg ebben a menüpontban. Később pedig naprakész információkat olvashatnak kiemelt termékeinkről és újdonságainkról.


Termékújdonságok:

Robustel R2000 termék-videó

A Robustel R2000 egy strapabíró, programozható, nagy rendelkezésre állású VPN-router. Megbízható kapcsolatot biztosít az M2M és IoT alkalmazásoknak. Széleskörű felhasználásra alkalmas, pl.:

  •  POS-terminálok
  • ATM-ek
  • Kávé és egyéb automaták
  • CCTV

   

2018 az Iot éve volt: Rövid áttekintés

Ahogy egy másik év véget ér, ez jó alkalom arra, hogy elgondolkodjunk az IoT-ról, a legújabb trendekről, amelyek befolyásolják ügyfeleinket. Jobban megismerjünk IoT-projekteket és az új megoldásokat, amelyek segítenek a megoldásszállítóknak és az adott iparági ügyfeleknek, hogy közösen újra fogalmazzuk az IoT jövőjét.


LPWA és 5G

Az elmúlt év során számos fontos mérföldkövet ünnepeltünk az LPWA technológiák területén, beleértve az LPWA további bővítését, az LTE-M és az NB- Io vezeték nélküli fedettségének növelését, ami az LPWA IoT alkalmazások piacának folyamatos növekedését eredményezte. 


Nyílt forráskód

2018-ban a nyílt forráskódú IoT-platformok egyre szélesebb körű elfogadását láthattuk, amelyek költséghatékony és hatékony megoldást kínálnak az új IoT-megoldások fejlesztéséhez. Egyre több megoldászállító felismerte, hogy a nyílt forráskódú technológiák segítségével számos olyan kihívás kezelhető, amely korábban korlátozta azon képességüket, hogy gyorsan, és költséghatékonyan vigyen új IoT-alkalmazásokat a piacra.


IoT biztonság

Mivel az IoT tovább bővült és ez a folyamat nem áll meg, a biztonság megőrzéséhez szükséges további erőfeszítéseket tenni. A vállalatok egyre inkább alkalmazzák a hálózati menedzsmentet és más megoldásokat az erősebb IoT biztonsági stratégiák kivitelezésére. Emellett a Sierra Wireless és más IoT iparági vezetők szorosan együttműködnek a kormányzati szervekkel és ügyfeleikkel annak biztosítása érdekében, hogy a vállalatok a jelenlegi legjobb biztonsági gyakorlatot alkalmazzák.


2019-ben érkezik: Data Orchestration

Ahogy az új évbe léptünk, jelentős újítás kerül bevezetésre, amely arra enged következtetni, hogy a vállalkozások tovább erősíthetik az IoT-alkalmazások fejlesztését. Ez az új megoldás az egyik legfontosabb kihívás, amellyel a vállalkozások találkoznak az IoT-alkalmazások fejlesztése, telepítése és üzemeltetése során - az IoT összetettsége. Ez a D2C megoldás az Octave, és elosztott adatkezelést biztosít.


Tovább a teljes cikkre

   

Szakmai és kereskedelmi kérdéseit felkészült kollégáink készséggel megválaszolják:


Karl Tamás - Technikai támogatási vezető 

Mobil: +36 30 218 9869 

E-mail: tamas.karl@kern.hu 


Ungvári Nándor – Kiemelt ügyfélkapcsolati menedzser 
Mobil: +36 20 267 3073 
E-mail: nandor.ungvari@kern.hu